Contact / Vragen (FAQ) Funbaby – pretecho’s & baby geschenken

Praktijk voor 2D echo’s, geslachtsbepaling, 3D/4D PRETECHO in HD met nieuwste techniek FRVᴴᴰ in LIVEᴴᴰ en BABYWINKEL in Rotterdam, in hartje Kralingen (Zuid Holland).
Funbaby is een gezellige echopraktijk gecombineerd met een babywinkel, een uniek concept in Rotterdam. U kunt naast de pretecho’s dus ook winkelen voor de nieuwste baby fashion & gifts.

 

BOEK direct zelf een 3D & 4D PRETECHO of GESLACHTSBEPALING afspraak online via:

 

Of winkel / shop lekker online in onze baby webshop:  www.funbabyshop.nl voor de nieuwste fashion & gifts items voor baby’s tm 1 jaar of laat uw gender reveal producten verzenden!


 

Staat uw vraag / FAQ er hieronder niet bij en heeft u nog vragen, verzoeken of wilt u nog meer informatie? Mail dan naar info@funbaby.nl

 

FAQ / Vragen:

1. Moet ik een afspraak hebben voor een pretecho of om te winkelen?
Funbaby is een gecombineerde praktijk met babywinkel, een uniek concept. Echter werken wij wel alleen op afspraak.
U kunt online zelf via onze website een afspraak boeken voor een pretecho. Maar als wij in behandeling zijn is de winkel even gesloten voor klanten van buiten af,  zijn we niet in behandeling dan kunt u naar binnen. Of wij vragen u een afspraak te maken voor een winkelbezoek, ook dit kan online of kijkt u in onze webshop www.funbabyshop.nl

2. Hoeveel personen mag ik nu meenemen?
De zwangere mag maximaal 5 extra personen, dit is inclusief kinderen en partner, max 6 personen per echo naar binnen.
 Wisselen van personen tijdens een pretecho is helaas niet mogelijk.

3. Kan ik tijdens de pretecho wisselen / switchen qua personen?
Nee, u kunt helaas niet ruilen of switchen van het aantal personen tijdens de pretecho, u kunt wel eventueel videobellen met de personen die niet mee kunnen.

4. Hoe boek ik een winkelbezoek?
U kunt een winkelbezoek boeken via de bovenstaande boekingsknop op deze website (mits beschikbaar, neem anders contact met ons op).
Via de webshop: www.funbabyshop.nl,  kunt dan ook een bestelling online plaatsen, schrijf u in voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte gehouden te worden van de opening en (kortings)acties!

5. Wat kost een pretecho en welke soorten echo’s bieden jullie aan?
De soorten pretecho’s en prijzen kunt u nalezen op onze website, op de pagina’s pretecho’s of prijzen.

6. Vanaf wanneer kan ik bij jullie op zijn vroegst terecht, met welk termijn?
U kunt bij ons voor het eerst terecht vanaf minimaal 10 weken zwangerschap terecht, u moet uw eerste echo al gehad hebben bij uw eigen verloskundige.
Voor een geslachtsbepaling houden wij minimaal 14+ weken aan, heeft u overgewicht, dan raden wij u aan nog een aantal weken te wachten (zie richtlijnen op de website).

7. Wat is de beste periode voor een 3D/4D pretecho?
De beste periode voor alle pretecho’s kunt u nalezen op onze website, maar gemiddeld tussen 26 tm 28 uitlopend tot 30 weken.
Eerder en later kan ook, lees wat u kunt verwachten op de pagina: de beste periode, op deze website.

8. Wat is een hartslag knuffel en hoe kan ik deze boeken?
Een hartslag knuffel is een extra optie, een knuffel waarin wij het geluid van het opgenomen hartje van uw baby verwerken.
De hartslag knuffels zijn nu in de aanbieding, als u deze bij een pretecho boekt (kortingsactie), maar natuurlijk kunt u deze ook zonder pretecho los boeken.
Wij kunnen helaas geen knuffels van te voren reserveren, gaarne rekening houden met het feit dat de voorraad verschilt per dag, hierdoor kunnen wij helaas niet garanderen dat alle knuffels op voorraad zijn op het moment dat u een afspraak heeft.

9. Ik ben zwanger van een tweeling, zijn hier extra kosten of toeslagen voor en wat is de beste periode?
Ja, sinds 1 juli 2021 berekenen wij 12 euro toeslag voor meerlingen.
Beste periode voor het geslacht voor een tweeling is vanaf 15 weken en voor 3D/4D voor de 23ste week, anders is er niet meer genoeg ruimte.

10. Wat als een pretecho niet slaagt?
Een pretecho kan niet slagen door de ligging van de baby, als dit het geval is bij een geslachtsbepaling, dan mag u altijd een keer gratis terugkomen.
Lukt een 3D/4D pretecho niet door de ligging van de baby en is er nog genoeg ruimte, dan mag u ook vrijblijvend nog een keer gratis terugkomen. Maar lukt een 3D/4D pretecho niet, omdat er geen ruimte meer is (te laat termijn of kindje ligt tegen placenta), dan berekenen we alleen het 2D tarief.

11. Wat zit er inbegrepen bij een pretecho?
Afhankelijk van wat u kiest, zitten bij alle 2D pretecho’s een aantal z/w foto’s en een gratis geslachtsbepaling indien gewenst, bij de 20 minuten 2D pretecho zit er tevens ook ook een opname  (behalve bij de korte echo van 30 euro geen geslachtsbepaling).
Bij alle 3D/4D pretecho’s zitten er behalve z/w foto’s ook geprinte 10×15 kleurenfoto’s bij en een opname, u mag zelf kiezen of u de opname op dvd of usb wilt hebben, kiest u een usb dan hanteren wij een kleine toeslag van €3.
U krijgt alles direct na de pretecho mee. Alles zit inbegrepen in onze 3D/4D pretecho’s prijzen, tevens zit er hier ook altijd een gratis geslachtsbepaling bij, mocht dit gewenst zijn (hartslag knuffels zijn een losse optie en niet inbegrepen bij de pretecho’s)

12. Ik wil niet direct het geslacht weten van mijn kindje, i.v.m. een gender reveal moet dit in het geheim, kan dit?
Ja dit kan, wij geven u dan aan het einde van de pretecho een kaartje mee met hierin het geslacht van uw baby, let op i.v.m. het plannen van een feestje, een herhaling kan eventueel nodig zijn, mochten wij het de eerste keer niet goed kunnen zien

13. Wat voor gender reveal / geslacht onthullings producten hebben jullie?
Wij hebben op dit moment kraskaarten, kanonnen die een paar meter hoog roze of blauw confetti of poeder schieten en ballonnen van 1 meter die u kunt prikken, vraag ernaar tijdens u pretecho afspraak of kijk in onze baby wenwinkel online: www.funbabyshop.nl

14. Hoe kan ik een pretecho boeken? 
Door corona vragen wij al onze klanten online een afspraak te boeken via onze website, zo hebben we uw juiste gegevens en kunt u onze corona voorwaarden accepteren.

15. Ik wil mijn afspraak wijzigen of annuleren?
Als u online een afspraak boekt, dan krijgt u direct een bevestiging van uw boeking via het opgegeven emailadres, hierin staat ook een annuleringslink die tot 24 uur voor de afspraak actief is.
Via deze link kunt u de geboekte afspraak annuleren. Als u uw afspraak wilt wijzigen, annuleert u dan eerst uw oude afspraak en boek dan online een nieuwe afspraak.

16. Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn boeking?
U krijgt DIRECT na het boeken via het opgegeven emailadres een bevestiging van uw geboekte afspraak,.
Als u deze niet heeft ontvangen, controleer dan a.u.b. uw junk of spam folder, anders heeft u of een typefout gemaakt of is de boeking er niet doorheen gegaan, contacteer ons dan via: info@funbaby.nl

17. Zijn er verborgen kosten of toeslagen?
Bij de pretecho’s waar een opname bij zit,  kunt u zelf kiezen voor een dvd of usb opname, kiest u de usb, dan berekenen wij een kleine toeslag van €3. Wij gebruiken onze eigen usb’s, zo weten wij zeker dat deze virusvrij zijn, u hoeft dus ook geen eigen usb mee te nemen, deze mogen wij om deze rede ook niet gebruiken. Voor meerlingen hanteren wij een toeslag van €12 euro extra en voor afspraken die geboekt worden vanaf en na 17:00 of op zaterdagen, hanteren wij een avond- weekendtoeslag van €8.

18. Hoe kan ik jullie het beste contacteren?
Wij vragen alle klanten zelf online een afspraak te maken, heeft u een andere vraag en staat deze niet op onze FAQ pagina?
Dan kunt u ons mailen sturen naar info@funbaby.nl, telefonisch zijn wij bereikbaar maandag tm vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Het beste is dat u ons email stuurt, door drukte kunnen wij soms niet direct alle oproepen beantwoorden, wij reageren meestal binnen een uurtje op emails (behalve op zon- of feestdagen).

 

 

pretecho geslachtsbepaling

 

Wij zijn gevestigd in Rotterdam – Kralingen met veel parkeergelegenheid voor de deur.
Het is betaald parkeren, parkeergarage Hema eerste 30 min gratis.

Op ± 350 m bevinden zich metrostations : Gerdesiaweg en Voorschoterlaan. Tevens ook de tram-lijnen 7, 21 of 24 van Voorschoterlaan, Mecklenburglaan of de Willem Ruyslaan.

Goed en snel bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer zoals metro en tram vanuit Rotterdam en omstreken zoals : Capelle, Barendrecht, Schiedam, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Spijkenisse, Utrecht, Den Haag, Drechtsteden.

FUNBABY (SHOP)
Paulus Potterstraat 6b
3061 ZV Rotterdam
mail info@funbaby.nl
tel2 010 – 2330109

Openingstijden echopraktijk
(alleen op afspraak) 

Maandag tm vrijdag 9:00 tot 19:00 
Zaterdag van 11:00 tot 18:00
Zondag gesloten

Openingstijden babywinkel 
(alleen op afspraak) 

Maandag tm vrijdag 9:00 tot 17:00 
Zaterdag van 11:00 tot 17:00
Zondag gesloten

 

>>Route

google