Contact / Vragen (FAQ) Funbaby – pretecho’s & baby geschenken

Praktijk voor 2D echo’s, geslachtsbepaling, 3D & 4D PRETECHO in HD met nieuwste techniek en BABYWINKEL in Rotterdam, in hartje Kralingen (Zuid Holland).

Staat uw vraag / FAQ er hieronder niet bij en heeft u nog vragen, verzoeken of wilt u nog meer informatie?
Mail dan naar info@funbaby.nl

 

FAQ / Vragen:

1. Zijn jullie nu ivm corona open?
Ja, wij zijn open, een pretecho  (winkelbezoek niet mogelijk tijdens lockdown) kunt u zelf online boeken op deze website via de bovenstaande boekingsknop.
Wij werken alleen op afspraak, dit geld voor de pretecho’s als de winkelbezoeken.

2. Hoeveel personen mag ik nu meenemen?
Tijdens corona, mag u maximaal 2 extra personen meenemen, dit is inclusief kinderen en partner, max 3 personen per echo naar binnen.
 Wisselen tijdens een pretecho is helaas niet mogelijk.

3. Kan ik tijdens de pretecho wisselen / switchen qua personen?
Nee, u kunt helaas niet ruilen of switchen van het aantal personen tijdens de pretecho.

4. Hoe boek ik een winkelbezoek?
U kunt een winkelbezoek boeken via de bovenstaande boekingsknop op deze website (tijdens lockdown niet mogelijk).
Via de webshop: www.funbabyshop.nl,  kunt dan ook een bestelling online plaatsen, schrijf u in voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte gehouden te worden van de opening en (kortings)acties!

5. Wat kost een pretecho en welke soorten echo’s bieden jullie aan?
De soorten pretecho’s en prijzen kunt u nalezen op onze website, op de pagina’s pretecho’s of prijzen.

6. Vanaf wanneer kan ik bij jullie op zijn vroegst terecht, met welk termijn?
U kunt bij ons voor het eerst terecht vanaf minimaal 10 weken zwangerschap terecht, u moet uw eerste echo al gehad hebben bij uw eigen verloskundige.
Voor een geslachtsbepaling houden wij minimaal 14+ weken aan, heeft u overgewicht, dan raden wij u aan nog een aantal weken te wachten (zie richtlijnen op de website).

7. Wat is de beste periode voor een 3D/4D pretecho?
De beste periode voor alle pretecho’s kunt u nalezen op onze website, maar gemiddeld tussen 26 tm 28 uitlopend tot 30 weken.
Eerder en later kan ook, lees wat u kunt verwachten op de pagina: de beste periode, op deze website.

8. Wat is een hartslag knuffel en hoe kan ik deze boeken?
Een hartslag knuffel is een extra optie, een knuffel waarin wij het geluid van het opgenomen hartje van uw baby verwerken.
De hartslag knuffels zijn nu in de aanbieding, als u deze bij een pretecho boekt (kortingsactie), maar natuurlijk kunt u deze ook zonder pretecho los boeken.

9. Ik ben zwanger van een tweeling, zijn hier extra kosten of toeslagen voor en wat is de beste periode?
Ja, sinds 1 juli 2021 berekenen wij 10 euro toeslag voor meerlingen.
Beste periode voor het geslacht voor een tweeling is vanaf 15 weken en voor 3D/4D voor de 23ste week, anders is er niet meer genoeg ruimte.

10. Wat als een pretecho niet slaagt?
Een pretecho kan niet slagen door de ligging van de baby, als dit het geval is bij een geslachtsbepaling, dan mag u altijd een keer gratis terugkomen.
Lukt een 3D/4D pretecho niet door de ligging van de baby en is er nog genoeg ruimte, dan mag u ook vrijblijvend nog een keer gratis terugkomen. Maar lukt een 3D/4D pretecho niet, omdat er geen ruimte meer is (te laat termijn of kindje ligt tegen placenta), dan berekenen we alleen het 2D tarief.

11. Wat zit er inbegrepen bij een pretecho?
Afhankelijk van wat u kiest, zitten bij alle 2D pretecho’s een aantal z/w foto’s en bij de 20 min ook een opname en een gratis geslachtsbepaling (behalve bij de korte echo van 25 euro) 
Bij alle 3D/4D pretecho’s zitten er behalve z/w foto’s ook geprinte 10×15 kleurenfoto’s bij en een opname, u mag zelf kiezen of u de opname op dvd of usb wilt hebben.
U krijgt alles direct na de pretecho mee. Alles zit inbegrepen in onze 3D/4D pretecho’s prijzen, tevens zit er ook altijd een gratis geslachtsbepaling bij, mocht dit gewenst zijn.

12. Ik wil niet direct het geslacht weten van mijn kindje, i.v.m. een gender reveal moet dit in het geheim, kan dit?
Ja dit kan, wij geven u dan aan het einde van de pretecho een kaartje mee met hierin het geslacht van uw baby.

13. Wat voor gender reveal / geslacht onthullings producten hebben jullie?
Wij hebben op dit moment kraskaarten, kanonnen die een paar meter hoog roze of blauw confetti of poeder schieten en ballonnen van 1 meter die u kunt prikken.

14. Hoe kan ik een pretecho boeken? 
Door corona vragen wij al onze klanten online een afspraak te boeken via onze website, zo hebben we uw juiste gegevens en kunt u onze corona voorwaarden accepteren.

15. Ik wil mijn afspraak wijzigen of annuleren?
Als u online een afspraak boekt, dan krijgt u direct een bevestiging van uw boeking via het opgegeven emailadres, hierin staat ook een annuleringslink die tot 24 uur voor de afspraak actief is.
Via deze link kunt u de geboekte afspraak annuleren. Als u uw afspraak wilt wijzigen, annuleert u dan eerst uw oude afspraak en boek dan online een nieuwe afspraak.

16. Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn boeking?
U krijgt DIRECT na het boeken via het opgegeven emailadres een bevestiging van uw geboekte afspraak,.
Als u deze niet heeft ontvangen, controleer dan a.u.b. uw junk of spam folder, anders heeft u of een typefout gemaakt of is de boeking er niet doorheen gegaan, contacteer ons dan via: info@funbaby.nl

17. Zijn er verborgen kosten of toeslagen?
Bij de pretecho’s waar een opname bij zit,  kunt u zelf kiezen voor een dvd of usb opname, kiest u de usb, dan berekenen wij een kleine toeslag van 2,50. Wij gebruiken onze eigen usb’s, zo weten wij zeker dat deze virusvrij zijn, u hoeft dus ook geen eigen usb mee te nemen, deze mogen wij om deze rede ook niet gebruiken. Voor meerlingen hanteren wij een toeslag van 10 euro extra. Voor afspraken die geboekt worden vanaf en na 17:30 of op zaterdagen hanteren wij een avond- weekendtoeslag van 6,50.
 
18. Hoe kan ik jullie het beste contacteren?
Staat uw vraag niet op deze pagina, dan kunt u ons het beste een mailtje sturen naar info@funbaby.nl, telefonisch zijn wij bereikbaar maandag tm vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Helaas door drukte en corona is het niet mogelijk om alle oproepen op dit moment te beantwoorden, spreekt u dan a.u.b. een voicemail in of mailt u ons naar info@funbaby.nl, wij nemen vaak binnen een uur contact met u op.

 

pretecho geslachtsbepaling

 

Wij zijn gevestigd in Rotterdam – Kralingen met veel parkeergelegenheid voor de deur.
Het is betaald parkeren, parkeergarage Hema eerste 30 min gratis.

Op ± 350 m bevinden zich metrostations : Gerdesiaweg en Voorschoterlaan. Tevens ook de tram-lijnen 7, 21 of 24 van Voorschoterlaan, Mecklenburglaan of de Willem Ruyslaan.

Goed en snel bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer zoals metro en tram vanuit Rotterdam en omstreken zoals : Capelle, Barendrecht, Schiedam, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Spijkenisse, Utrecht, Den Haag, Drechtsteden.

FUNBABY 
Paulus Potterstraat 6b
3061 ZV Rotterdam
mail info@funbaby.nl
tel2 010 – 2330109

Openingstijden praktijk
(alleen op afspraak) 

Maandag en Woensdag 9:00 tot 19:15
Dinsdag en Donderdag 9:00 tot 19:00
Vrijdag van 9:00 tot 19:30 
Zaterdag van 11:15 tot 17:15

>>Route

google

4.45 avg. rating (88% score) - 60 votes